به گزارش روابط عمومي ستاد نماز جمعه شهرستان کارون: خطبه هاي نماز جمعه اين هفته (93/08/02)به امامت حجت الاسلام حردانی امام جمعه موقت شهرستان کارون اقامه شد
حجتالاسلام حردانی امام جمعه موقت شهرستان کارون ظهر امروز در خطبههای نماز جمعه این هفته شهرستان کارون ، با تسلیت فرارسیدن ماه محرم، گفت: عاشورا، ماه ایثار و شهادت و تجلی عشق و ارادت پاک به ولایت و امامت است بنابراین فلسفه قیام عاشورا باید به درستی برای مردم به ویژه نسل جوان تبیین شود.
وی افزود:قیام عاشوراتمام شدنی نیست و ماندگار است و علیرغم تبلیغات سوء دشمنان در باره ماه محرم ما وظیفه داریم عظمت دانشگاه امام حسین (ع) را به جهانیان نشان بدهیم .
امام جمعه موقت شهرستان کارون در ادامه به ارتحال آیتالله مهدوی کنی اشاره کرد و گفت: این روحانی بزرگوار برای دفاع از اسلام و انقلاب اسلامی مجاهدتهای فراوانی کرد و تمام عمر خود را وقف خدمت به اسلام و نظام کرد.
حردانی اظهار کرد:آیت الله مهدوی کنی دانشگاه امام صادق (ع) را تاسیس کرد و دانشجویان فراوانی تربیت نمود.
وی با اشاره به شهادت رساندن شیخ نمرگفت:امروز مثل روز عاشورا دشمن در کنارما می خواهد آب حیات شیعیان را تلخ کند و اگر آل سعود فکر کند که با شهادت رساندن شیخ نمر،شیعه موجود در عربستان را تضعیف می کند کور خوانده است و کشته شدن در راه دین اسلام سعادت است.