به گزارش روابط عمومی ستاد نماز جمعه شهرستان کارون،در راستای ترویج فرهنگ کتاب و کتاب خوانی،امروز یک کتاب خوب « سه شهید» نوشته حمید داوود آبادی، ازانتشارات شهید کاظمی،را معرفی می کنیم.
بسم الله الرحمن الرحیم
چند مبارز انقلابی را می شناسید که بتواند چهارده سال مداوم سیستم اطلاعاتی- امنیتی مثل ساواک را دربه در خود کند ؟ کدام نیروی امنیّتی آموزش دیده ای ظرفیّت دارد تا یک تنه نقشه های پیچیدۀ دستگاه ساواک را نقش بر آب کند و آنها را وادار نماید در سال 1356 ، شش میلیون تومان برای گرفتن یا خبر دادن از او جایزه تعیین کنند؟
روحانی مبارزی که نوزدهم ماه مبارک رمضان سال 1357 هجری قمری به دنیا آمد و چهل سال بعد در نوزدهم ماه مبارک رمضان سال 1357 هجری شمسی به دست دژخیمان پهلوی به شهادت رسید. مردی که در کتاب های تاریخ انقالاب شکوهمند اسلامی به مرد هزارچهره شهرت یافت. مسلمان آزاده ای که شلیک انقلابی اش در زمانۀ تاریکخانۀ پهلوی دوّم، بارقه های امید را در دل رهروان مسیر حق زنده کرد و با ترورِ انقلابیِ حسنعلی منصورِ خودفروخته برگ درخشانی در کارنامۀ روحانیّت مبارز ثبت کرد. در یکی از گزارش های ساواک آمده است : «به همین راحتی که ما یک لیوان آب سر می کشیم، او اسلحه وارد مملکت می کند»
سیدعلی با خلاقیّتی بی نظیر نام های مختلفی چون«شیخ عباس تهرانی»،«دکتر جوادی»،«سید ابوالقاسم واسعی»،«ابوالحسن نحوی» و … را در دوران مبارزاتی خود انتخاب نمود و با هر یک چند سالی دستگاه مزدور ساواک را به سخره کشید. خانم«سِیل سِپور»که بیشتر این دوران مبارزاتی را همراه شهید اندرزگو بود در کتاب «سه شهید» به بازگویی حوادث پر هیجان سال های 1343 تا 1357 می پردازد.
در این کتاب علاوه بر مصاحبه با همسر شهید اندرزگو، با فرزندان ایشان نیز گفتگو شده است، همچنین با خانواده شهید طیّب حاج رضایی، حرّ انقلاب، و همسر معلّم شهید، محمّدعلی رجایی، نیز گفتگوهای جذّاب و درس آموزی صورت گرفته است.
کتاب «سه شهید» علاوه بر این گفتگوها، حاوی برخی اسناد ساواک دربارۀ این سه مبارز و عکس های مختلف از آن ها است. از نقاط قوت و مزیت کتاب «سه شهید» ، کتابشناسی هر یک از این آزادمردان در پایان زندگی نامۀ مختصر آن ها است
کتاب «سه شهید» را حمید داوودآبادی تهیّه، تدوین و تنظیم کرده و نشر شهید کاظمی در انتشارش اهتمام ورزیده است.