خلاصه خطبه های جمعه 92/12/۰9
در خطبه های این هفته مصلی امام علی (ع)کوت عبدالله بعد از امر به تقوای الهی و دعوت مردم به اتحاد و همبستگی فرمود: نهضت تنباکو را حرکتی عظیم وتاریخی توسط مراجع برای مقابله با استعمار پیر دانست.
به گزارش راوبط عمومی ستاد نماز جمعه کوت عبدالله،حجه السلام قاسم خضیراوی گفت:تصمیمات مراجع در برهه های حساس برای جامعه بسیار ارزشمند وتاثیر گذار بوده که ازجمله آنها می توان نهضت تنباکو،ملی شدن صنعت نفت نام برد.
وی با اشاره به فرا رسیدن هفته وجشن نیکوکاری افزود:حضور خیرخواهانه مردم که نقش اصلی را ایفا می کنند در این جشن نمایان می شود،کمک های مردم باعث می شود خانواده های کم بضاعت تا حدودی توانایی مالی ومایحتاج خود را بدست می آوردند.
خطیب نماز جمعه کارون از کمیته امداد واداره آموزش وپرورش این شهرستان خواست تا مقدمات برپایی پایگاههای جمع آوری کمک های مردمی را فراهم آورده ودر نقاط اصلی شهر مراسم جشن نیکوکاری برگزارشود.
خضیراوی در خصوص مشکلات عمرانی در سطح شهرستان اشاره کرد واظهار نمود:با توجه به نزدیک شدن به پایان سال خطاب به مسئولین ادارات که اعتبارات موجود مربوط به سال92 هرچه سریعتر قبل از اتمام سال در حوزه عمرانی ورفاهی در شهرستان هزینه شود،وسهل انگاری مورد قبول نخواهد بود.
امام جمعه کارون تصریح کرد:محرومیت ها در شهرستان کارون فراوانندوباید تمامی بودجه های مربوط به این شهرستان هزینه گردد واز مسئولین قابل قبول نیست که کم کاری نمایند.
وی تاکید کرد:ادارات با توجه به سالی که رو به پایان است ضمن نگاه به عملکرد خود برنامه های سال93 را تدوین نمایند وحتما نقاط ضعف وقوت را باید در نظر بگیرند.








