به گزارش روابط عمومی ستاد نمازجمعه شهرستان کارون، حجت الاسلام والمسلمین خضیروای امام جمعه شهرستان کارون پس ازحمدوثنای اللهی ودعوت مومنین ومومنات به رعایت تقوای اللهی،باحدیثی از امام صادق علیه السلام خطبه را آغاز کردندوگفتند؛ سمیت الزهرا، زهرا لانها کانت تزهر لعلی ابن ابی طالب امیرالمومنین علیه السلام بلنهار، ودرحدیثی دیگر آمده: ان ها سمیت الزهرا لان الله عزوجل خلقها من نورعظمته”درحدیث دیگری به شکل مفصل آمده است که خداوندمتعال بعدازاینکه به وسیله پیامبراکرم (ص) وامیرمومنان علیه السلام وامام حسن وامام حسین علیه السلام خداوند خلقت راخلق کرد و ملائکه را خلق کرد و عالم تاریک بود شکایت کردند ازتاریکی عالم، خداوند متعال نورفاطمه زهرا (س)را برای روشنی عالم خلق کرد یعنی نوراین عالم مدیون فاطمه زهراسلام الله علیهااست اینجا که حدیث به شکل خاص می فرماید؛چرا فاطمه زهرا را زهرا نامیدند می فرماید برای اینکه سه باردرروز حقیقت نورانیت فاطمه زهرا برای علی ابن ابی طالب (ع )جلوه می کند حالا این چیست ازاسرار اما بشکل ویژه ای برای امیرمومنان حقیقت فاطمه زهرا (س) جلوه می کند واینکه خداوند متعال به وسیله نورفاطمه زهرا به این عالم نورانیت داده است برای اینکه نورفاطمه زهرا(س) ازعظمت خداوند متعال است طبق این حدیث.
درادامه حجت الاسلام خضیروای گفت؛ ایام فاطمه زهرا قرین دهه مقاومت علوی وبصیرت فاطمی ست که اعلام شده از9دی تا 19خواهد بود برنامه ای را ابلاغ کردند و روزشماری کردند که 9دی روزبصیرت است و19دی قیام مردم قم است ودروسط این دهه سالگرد شهادت سردارسلیمانی و شهادت شیخ نمر را داریم روزحجاب را داریم روزهای مختلفی در این دهه وجود دارد به همین خاطر از9دی تا19دی بنام دهه مقاومت علوی وبصیرت فاطمی نامگذاری کردند چون قرین به ایام فاطمیه هم خواهد بود.جلسات مختلفی را عزیزان ما در شورای هماهنگی تبلیغات درسازمان تبلیغات همراه با عزیزان فرهنگي درشهرداری وستادنمازجمعه تا الان تشکیل دادند وبرنامه هایی تدوین کردند ان شاء الله ابلاغ وعملی خواهد شد.
درآستانه این دهه و شهادت سردارقا سم سلیمانی ستاد بزرگداشت این سردار درحضور رهبرمعظم انقلاب مشرف شدند ورهبرمعظم انقلاب سخنان مهمی را ایراد فرمودند که درهمان ساعت های اولیه ولحظات اولیه آن درسطح جهان این سخنان پیچید و رهبرمعظم انقلاب نکات مهمی رادراین سخنرانی ایراد فرمودند حتما بسیاری ازعزیزان این مطالب را گوش دادند ومتوجه شدند من برای یاداوری چند نکته را ازسخنان رهبرمعظم انقلاب را یاداوری می کنم رهبرمعظم انقلاب فرمودند: اولین سیلی به استکبارجهانی بعدازشهادت سردارامت اسلامی سردارشهیدقاسم سلیمانی وابومهدی المهندس اولین سیلی تشییع جنازه آن شهداست تشییع جنازه یک سیلی محکم به استکبارجهانى، و دومین سیلی که به آنها زده شد زدن موشک به پایگاه امریکا بود که هیمنه امریکا شکسته شد بعدازجنگ جهانی دوم کسی این کاررا نکرده است باقدرت تمام وباعزت کامل این کارانجام گرفت علیرغم اینکه امریکا تهدید کرده بکه نقاط مهمی را ازایران خواهد زد اگر عکس العملی نشان داده خواهد شد ولی امت اسلامی ورهبرمعظم وبزرگان ما بدون توجه به این تهدیدهاپایگاه عین الاسد امریکایی را موشک باران کردوهیمنه امریکا را شکست این دومین سیلی بود که زده شد
امام جمعه کارون گفت: رهبرمعظم انقلاب می فرماید:ما نباید به اینها اکتفا کنیم رهبرمعظم فرمودند سیلی سخت ما غلبه نرم افزاری برهیمنه پوچ استکبارواخراج امریکا ازمنطقه است این باید انجام بگیرد هم غلبه نرم افزاری وهم اخراج امریکاست وبعد فرمودند ما هم به این اکتفا نمی کنیم وآمران وقاتلان سرارسلیمانی نیزبایداتتقام پس بدهد نه فقط غلبه بربحث نرم افزاری استکبارجهانی وحتی اخراج امریکا به آنها اکتفا کنیم بلکه انتقام ازآمران وقاتلان باید دردستورکارباشد وهمه مسولین وظیفه دارنداین کاررا پیگیر کنند نکات مهمی را رهبرمعظم انقلاب فرمودند ماهم بایداستفاده کنیم رهبرانقلاب فرمودند این بزرگداشت باید مردمی باشد من ازهمین جا به دوستان ما که حاضرند شورای هماهنگی تبلیغات وبقیه دوستان،این کاررا مردمی کنیم.
رهبرمعظم فرمودند:برای اینکه خودسردارسلیمانی یک انسان مردمی است وبایدازظرفیت های مردمی استفاده کنیم مبتکرانه باشد ابتکارداد تواین برنامه ها داشته باشیم بعد فرمودند شهادت سردارسلیمانی یک حادثه تاریخی است سردارسلیمانی برای ملت ایران یک قهرمان ملی وبرای امت اسلامی یک قهرمان امت اسلامی شهید سلیمانی تبلورارزشهای فرهنگی ایران وایرانی است.
به فرموده رهبرمعظم انقلاب از خصوصیات سردارسلیمانی شجاعت، مقاومت، تیزهوشی، نوع دوستی، فداکاری، معنویت، اخلاص، آخرتی بودن، همه اینها ازخصوصیات این سرداراست وهرگز رذائلی چون زبونی وانفعال وتظاهردردرون شخصیت اونبود.
خطیب نماز جمعه کارون: رهبرمعظم انقلاب فرمودند شهیدسلیمانی نرم افزار مقاومت والگویی مبارزه را درمیان ملتهای اسلامی رایج کرد شهیدسلیمانی هم درزمان حیات وهم با شهادت خود استکبار را شکست داد همه اینها نشان می دهد رهبرمعظم عمق مطلب را به ملت ایران وامت اسلامی فهماند که شهادت این سردارمانند حیات اوبابرکت خواهد بود درحیات او توانست ملتهای اسلامی ونیم های معتقد را ازامت ها اسلامی کنارخود قراردهد وداعش را که بنام اسلام آمده بود شکست دهد وباشهادت خود موجی از حرکت وموجی ازتنفررا ازاستکبارجهانی درامت اسلامی به وجودآورد حتی دراخبارآمده است که همین که یک هیت رسانه ای ازکشورروسیه آمده است که مستندی دررابطه با شهید درایران پرکنند وبتوانند درایام شهادتش آن را نمایش بدهند کسی که داعش را شکست داد و ازرسانه های ملی ما خواسته بودندکه دراین زمینه آنها را یاری کنند.
امام جمعه کارون بیان داشت؛ ماازقهرمان های ملی وحتی ازقهرمان امت اسلامی زیاد شنیدیم گاهی اقرارمی شود گاهی کوتاهی می شود ولی ما بعینه یک قهرمان ملی را به تمام معنا را وقهرمان امت اسلامی به تمام معنا را به چشم دیدیم به طوری که مردم برای او خون گریه کردند درسرتاسرجهان برای او مراسم تشکیل دادندوامروز سیاسیون امریکا می گویند بزرگترین اشتباه دولت امریکا ویاترامپ شهادت سردارسلیمانی است این نشان می دهد افکارعمومی جهان همراه اوست چه بود که توانسته است دل همه را برباید به سوی خود جلب کند ازآنها یک حرکتی را بیافریند داعش را شکست دهد امت اسلامی ونیروهای معتقدبه امت اسلامی متحد کند وبتواند این چنین با شهادت خود رستاخیزی ازمردم را به خیابان ها بکشاند این نبود مگر اخلاص او،معنویت او،شهادت او،تیزهوشی او،همه اینها را شامل می شود کسی که هنوزکه هنوز است بسیاری ازاسراراین مردبزرگ خوب گفته نشده است انجایی که رفت وتوانست رییس جمهورروسیه پوتین که امروز نفراول درجهان به لحاظ سیاست به عبارتی دربعضی ازموارد گفته می شود اورا قانع کند که پای کاربیاید درسوریه وتوی میدان بیاید کسی که درفرصت انتظارش اذان ونماز را درکاخ کارملین می خواند ومی گوید شاید من تنهاکسی هستم که توی این کاخ اذان را گفته ونمازرا خوانده وهنوزکه هنوزه بسیاری ازاسرارهست که نمی شود الان گفت ولی آنچه گفته شده است دنیا را متحیرکرده است درآستانه شهادت این مرد بزرگ هستیم دراین دهه مقاومت که ان شاء الله بفضل اللهی شهرستان ما مانند امت اسلامی برنامه های مختلفی را تدوین کند وتدوین کرده است که اجرا کند ان شاءالله و درهمان ایام هم درآستانه شهادت فاطمه زهرا (س) قرارمی گیریم که ان شاء الله به موقع دراین زمینه مطالبی گفته خواهد شد.
درپایان حجت الاسلام والمسلمین خضیراوی بیان داشت:دیروز دربارانی که آمد مانند روزهای دیگر درکانتکس درکوت نواصردرکوتعبدالله در گامیش آباد درجاهای مختلف مشکلاتی داشتیم ولی باحضور نیروهای جهادی ومسئولین یک مقدارآلام کمترشد و هزینه ها نسبت به گذشته ها کمترشدولی من تاکید می کنم که باید به ترمیم کاربپردازیم اکتفا نکنیم به رفع این مشکلات بلکه باید به ترمیم آنها بپردازیم کما اینکه دربعضی ازمحلات قرارکارهایی انجام بشود ونشد که البته من تماس گرفتم وگفتند که بعضی ازکارها انجام گرفت ودرمجموع هزینه های ما نسبت به قبل کمترشده ان شاء الله یک مقدارجلو برویم بعضی ازمشکلات باید حل کنیم.در کانتکس درکوت نواصر درکوتعبدالله درکوی آزادگان وکنار آموزش وپرورش درکانتکس بازاز این قبیل مشکلات داشتیم که مسئولین تا به امروزمن تماس داشتم پیگیراین امورهستند که مشکلات را رفع کنند ازخیابان نهج البلاغه گرفته تا کناراداره آموزش وپرورش وجاهای دیگر که ان شاء الله اینهاهم برطرف بشود وبعد سعی کنیم راه حل ایجاد کنیم برای رفع اینهاکه دفعه بعد هم اینها کمتر وکمتربشود تا ان شاء الله درآینده مشکلاتی نداشته باشیم.








