مصلای نماز جمعه شهرستان کارون

امروز ما با تجربه دفاع مقدس زنده ایم

به گزارش ستاد نماز جمعه کارون،حجت الاسلام والمسلمین خضیراوی امام جمعه شهرستان کارون ضمن دعوت مردم به تقوای الهی گفت: ایام غدیر را در پیش داریم که بسیار مهم است  عید غدیر در این ماه .
وی افزود: چهار عید داریم یکی عید قربان ،عید فطر ،روز جمعه و عید غدیر با فضیلت ترین اعیاد عید است که شهرستان کارون ما به این عید غدیر و برنامه هایی که در این عید اجرا می کند افتخار می کند

امام جمعه کارون ضمن  تسلیت  رحلت آیت الله خزعلی به مردم و خانواده ایشان گفت: خداوند رحمت کند ایت الله خزعلی که احیاگر عید غدیر در انقلاب است . ایشان از رهبرمعظم  انقلاب مرخصی می گرفتند تا خودشان آزاد کنند  تاکه در خدمت احیای عید غدیر باشند و حقیقتا کار بزرگی را آیت الله خزعلی کرد در همین ایام در آستانه عید غدیر به رحمت خدا رفتند و به جوارحق پیوستند.
وی ادامه داد: شخصیتی بزرگ و فقیه ،مجاهد ،خطیب،حافظ قرآن و نهج البلاغه واز شاگردان حضرت امام(ره) و یاو صدیق رهبر معظم انقلاب ،انسانی متصلب در عقیده به انقلاب اسلامی همه اینها را این بزرگوار داشتند.

حجت الاسلام خضیراوی در خصوص حادثه اخیر که در مکه صورت گرفت  و شهادت  عده ای زیادی از مسلمانان کشورها و ازجمله حجاج ایرانی  در این حادثه منجرشد گفت: مایه تاسف است  بی تدبیری ال سعود را  در مدیریت حج را نشان می دهد

خطیب جمعه کارون در خصوص حمله رژیم صهیونیستی به مردم فلسطین در مسجد الاقصی گفت: حمله به مردم فلسطین و مسجد الاقصی توسط صهیونیست ها یک حرکت بسیار مهمی است . اینها می خواهند بیت المقدس را تصاحب کنند آنها می خواهند بیت المقدس را با مسلمانان تقسیم کنند یکی از قسمت را به یهودیها و یک قسمت را برای مسلمانان بگزارند هم به لحاظ زمانی و هم به لحاظ مکانی . درپشت همه این حوادث امریکا و رژیم صهیونیستی و کشورهای مرتجع منطقه قرار دارند.

خضیراوی در خصوص هفته دفاع مقدس گفت: برنامه های مختلفی دوستان ما در سپاه و نیروی انتظامی ،ادارات و بسیجیان شهرستان تدارک دیده اند
وی تاکید کرد: هفته دفاع مقدس یاآور دفاع جانانه ملت شریف ایران است . ما بواسطه دفاع مقدس آب دیده شده ایم ،توطعه های غرب را شناختیم دسیسه های دشمن را شناختیم بنیه دفاعی کشور را بالا بردیم بسیجیان ما دارای تجربه شدن و توانستیم  یک تجربه گرانقیمت را از 8 سال دفاع مقدس بدست آوریم  . دشمن با تمام توان و با چراغ سبز همه کشورهای اروپایی و آمریکا به کشور ما حمله کرد ولی زرمندگان ما  بسیجیان ما ، ارتش یان ما ،سپاهیان ما ملت شریف ما در مقابل غربیت به 50 کشور که از صدام دفاع می کردنند و او را پشتیبانی می کردند ایستادن و توانستند یک پیروزی بزرگ را رقم بزنند و این تجربه بسیار گرانقدر است .
وی افزود: امروز ما با تجربه دفاع مقدس زنده ایم  امروز با تجربه دفاع مقدس  توانستیم  این قدرت را بدست بیاوریم و این شوکت را در ملت ایران ایجاد کنیم و دنیا روی این قدرت و این شوکت و عزت حساب باز کرده است .

 

دیدگاهتان را بنویسید

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ و متعلق به مصلای نماز جمعه شهرستان کارون می باشد. فارسی سازی و تنظیم محمد وب