به گزارش ستاد نماز جمعه شهرستان کارون ،حجت الاسلام والمسلمین خضیراوی امام جمعه شهرستان کارون در خطبه های نماز جمعه این هفته ضمن تبریک نیمه شعبان و روز ولادت امام زمان(عج) به نمازگزارن و همه شیعیان جهان گفت : شب و روز نیمه شعبان خیلی با فضیلت است که در مفاتیح الجنان چندین مورد از اعملی که در شب نیمه شعبان باید انجام بشود و مستحب است تاکیدی که باید انجام شود آمده است در کتاب های دیگر هم اعمال فروانی آمده است قدر این شب را بدانیم .
وی تاکید کرد : شبی (شب نیمه شعبان) است که هرکس آن شب را احیا کند به دعا و نماز قلب او را زند همی کند بهترین عمل در این شب زیارت امام حسین (ع) است که آمده است اکر کسی زیارت حسین ابن علی (ع) را داشته باشد گناهان او را می بخشد و با همه انبیاء مصافحه می کند .
امام جمعه کارون به روز سوم خرداد اشار کرد و تصریح کرد: سوم خرداد سالروز عملیات بیت المقدس است روز مقاومت، ايثار و پيروزي ملت ایران است .مهم ترین شهرهای ما در جنگ تحمیلی که در معرض تهدید قرار گرفته یکی خرمشهر و یکی آبادان است . بقیه شهر ها هم مهم هستند اما مهم ترین شهرهای ما همین شهر ها بودند . پالایشگاه نفت در آبادان ،بند بزرگ خرمشهر همیشه هم محل منازعه در طول تاریخ بوده است .امام (ره) با یک جمله حصر آبادن را از بین برد و با یک جمله پیروزی را برای رزمندگان ما در عملیات بیت المقدس رغم زد
خضیراوی تاکید کرد: برای شکست حصر آبادان امام (ره) فرمودند که حصر آبادان باید شکسته شود .
حضیراوی افزود: هنوز تشکیلات ما منظم نبود ولی در اين روز نيروهاي جان بركف ارتش و سپاه، با يك هماهنگي شگفتآور و تحسينبرانگيز و با شجاعت و فداكاري غير قابل توصيفي توانستند حصر آبادان را شکست دهند
ایشان تاکید کرد: امام (ره) یک جمله داشت وقتی که فرماندهان در بعد از مرحله اول و دوم عملیات بیت المقدس به دیدار امام رفته بودنند گفتند آقا ما نزدیک دو هفته است که عملیات بزرگی را انجام دادیم و تلفات زیادی دادیم حال هم زمان را زمان عملیات می بینیم ولی امکاناتش را نداریم نظر شما چیست . امام (ره) یک جمله فرمود : ببیند توکل شما بر خدا چقدر است . ایمان در میان رزمنده ها چگونه است اگر ایمان را قوی دیدید پیروزید اگر این مطلب را کم می بینید که عملیات نکنید .
فرماندهان برمی گردند و جلسه ای با دیگر فرماندهان گردانها و دسته ها که بیشتر آنها زخمی بودنند برگزار می کنند و همین جمله امام (ره) با عث شد بزرگترین عملیات در طول تاریخ جنگ تحمیلی رقم بخورد ببینید امام (ره) چی بود این رهبران الهی چگونه کار می کنند.یک جمله شکست حصر آبادان ،یک جمله عملیات بزرگ بیت المقدس این کار امام بود.
خضیراوی تاکید کرد: اصليترين عوامل آن روح اعتماد به خدا و اعتماد به نيروي خود بود، جوانان ما، مردان مؤمن و متدین ما، رزمندگان عزیز ما در نيروهاي مسلح با همت و ايمان و با توكل به خدا وارد ميدان شدند و اين حادثه بزرگ و کم نظیر در سطح جهان را انجام بدهند .
خضیراوی افزود: مقاومت و ايستادگي تنها راه پيروزي بر دشمن است، راه ديگري وجود ندارد، حتی اگر مقاومت كننده يك گروه كوچك باشد، وآن قدرتي كه در مقابل آنها ارتش درجه يك دنيا باشد و از طرف آمريكا هم حمايت شود. هرچه باشد، اين يك راز و سنت الهي است . از خداوند متعال می خواهیم همه اینها را این مجاهدت ها را ذخیره قبر و قیامت همه قرار بدهد و به همه ما توفق بدهد پیرو امام (ره) و رهبر معظم انقلاب باشیم .مانند رزمندگان ما حضور پیدا کنیم در صحنه و این پیروزی های بزرگ را در خط مقاومت انشاء الله رقم بزنیم به فضل بروردگار.
امام جمعه شهرستان کارون با اشاره به کتابخانه مردمی مصلی که بعدا از نماز جمعه افتتاح خواهد شد گفت: این کتابخانه شاید برای اولین بار در کشور باشد که در مصلی نماز جمعه افتتاح می شود . امروز این کتابخانه افتتاح می شود وبه صورت رایگان به نمازگراران ومردم کتاب داده می شود که استفاده کنند و بهره ببرند .
خضیراوی تاکید کرد : هرکس در خانه کتاب اضافی داشته باشد می تواند آن را به این کتابخانه اهدا کند و یک کتاب هدیه دریافت کند من به سهم خود از عزیزان ما در ستاد نماز جمعه ،واحد فرهنگی شهرداری،سازمان تبلیغات ،ارشاد اسلامی ،حوزه علمیه شهرستان ، ناحیه مقاومت سپاه و مسئول کتابخانه ها تقدیر و تشکر می کنم .








