مصلای نماز جمعه شهرستان کارون

جلسه شورای اداری شهرستان با حضور استاندار،امام جمعه کارون،نماینده مردم خوزستان در مجلس و جمعی ازمدیران استان برگزار شد

به گزارش روابط عمومی ستاد نماز جمعه شهرستان کارون،جلسه شورای اداری شهرستان کارون با حضور استاندار خوزستان،امام جمعه، نماینده شهرستانهای اهواز باوی حمیدیه و کارون در مجلس شورای اسلامی و جمعی ازمدیران استان در مورخه 1396/05/08در محل فرمانداری کارون برگزار شد
در این جلسه که با حضور دکتر شریعتی استاندارخوزستان ،حجت الاسلام والمسلمین خضیراوی امام جمعه کارون،دکتر کاظم نسب ،نماینده شهرستانهای اهواز باوی حمیدیه و کارون در مجلس شورای اسلامی،مدیران استان و مسئولین ادارات شهرستان کارون برگزار شد، حجت الاسلام والمسلمین خضیراوی امام جمعه کارون ضمن تشکر از حضور استاندار و دیگر مسئولین در این جلسه و با اشاره به اینکه برخی مشکلات در این شهرستان زیربنایی است و برخی دیگر در ذیل آن تعریف میشود گفت:.

1-    شهرستان کارون شهرستان نوپایی است که نیاز به توجه دولت دارد
2-    لزوم استقرار کلیه ادارات بطورقوی در شهرستان ،بعضی از ادارات مستقر نشده اند و بعضی از ادارات مستقر هم به شکل ضعیفی استقار پیدا کردند به استثناء چند اداره
3-    شهر قلعه چنعان و جنگیه از قبل ابلاغ شده است ولی ما می خواستیم در ابلاغ به شهرستان این دو شهر بنام شهر کنعان و شهر ربیع باشند که متاسفانه تاکنون ابلاغ این دو شهر به این نام ها به تاخیر افتاده است
4-    بحث آب روستا های اسلام آباد و اسماعیلیه یک و دو و چمیان به تاخیر افتاده است و قبلا استاندار محترم قول انجامشان را داده لذا نیاز به اقدام عاجل دارد.
5-    روستاهایی از قلعه طرفی تا سویسه اگر جاده ارتباطی آنها کامل شود دوازده روستا به همدیگر متصل می شوند و برای همه معلوم خواهد شد که این روستا ها چقدر محرومیت دارند.
6-    توجه به رفع مشکلات ریزگردهای ساحلی
7-    بحث محدوده از مسائل مهم شهرستان کارون است ،لذا ضمن تقدیر و تشکر از استاندار محترم که در انتخابات اخیر به بحث محدوده توجه نمودند، و در خصوص ابلاغ آن از وزارت کشور اقدامات جدی انجام گیرد و این درخواست ما از استاندار و نمایندگان محترم مجلس است ، نیاز به پیگیری جدی دارد و قبلا تصمیمات آن در استان گرفته شده است وحتی نامه های آن به وزارت کشور ارسال شده ،درخواست داریم انشاء الله پیگیری جدی بعمل آید تا مناطق و مردم از بلاتکلیفی در برخی از محلات خارج شود.

دکتر شریعتی ،استاندار خوزستان در جمع بندی نهایی جلسه شورای اداری شهرستان کارون ضمن تشکر از بانیان جلسه و همه حاضرین اعم از نماینده محترم مردم شهرستانهای اهواز باوی حمیدیه و کارون در مجلس شورای اسلامی،مدیران کل استانی،فرماندار کارون و دیگر حاضرین و تبریک دهه کرامت گفت:
از بانیان این جلسه تشکر میکنم و اینکه در یک جلسه اینچنین تمامی مصوبات پیشین مورد بررسی قرار بگیرد بسیار حائز اهمیت است.مراسم افتتاحیه شعر رضوی که مقرر است در شهرستان کارون برگزار گردد را به فال نیک میگیریم و این امر را در راستای خدمت به معارف اهل بیت بسیار حائز اهمیت میدانم.
استاندار خوزستان در ادامه افزود :  با پیگیریهای دستگاههای اجرایی و فرماندار محترم بسیاری از مصوبات سفرهای پیشین اجرایی شده است و اگر مصوبه ای با سرعت لازم پیش نرفته دلیل اش آنست که اعتبار لازم در آن زمینه موجود نبوده است‌‌.

استاندار خوزستان همچنین افزود :اعتبارات بسیار خوبی در سطح کشور به رفع معضل آب و فاضلاب اختصاص داده شده که بخشی از آن هم سهم خوزستان است و دستگاههای متولی باید در زمینه جذب آن توان خود را بکار بندند.ایشان با اشاره به اینکه در حال حاضر سالانه ۱۵۰ میلیارد تومان به آبفای خوزستان اختصاص داده شده گفت:دستگاههای متولی اعتبار یادشده را جذب و هزینه نمایند تا شاهد رفع مشکل آب و فاضلاب استان باشیم.
خبر خوش موافقت هیات محترم دولت با تاسیس کارخانه فولادسازی را به مردم استان بدهیم که از اثرات آن ایجاد هزار فرصت شغلی بصورت مستقیم و فرصت های شغلی بیشماری بصورت  غیرمستقیم است .

گفتنی است در این جلسه ضمن پیگیری روند اجرای کلیه مصوبات پیشین سفرهای استاندار ، مصوبات حائز اهمیتی نیز نظیر احداث شبکه فاضلاب درویشیه و آغاز روند اجرایی آن تا یک هفته آینده،بهسازی شبکه فرسوده آب شهری کوت عبدا…، احداث یک مجتمع آموزشی در شهرستان کارون،اعتباربخشی ویژه جهت رفع معضلات روستاهای محدوده کانال آب جنوب شرق،ساخت مدرسه در روستای شریف آباد،سویسه ۳ و سویسه صالح،اختصاص یکدستگاه ماشین حمل زباله ،احداث ۴ خانه بهداشت تصویب  و چندین تصمیم دیگر در راستای حل معضلات شهرستان اتخاذ گردید.

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ و متعلق به مصلای نماز جمعه شهرستان کارون می باشد. فارسی سازی و تنظیم محمد وب